Wie zijn wij

Lottie Interieurontwerp & Styling is ontstaan in 2012 en is sindsdien uitgegroeid tot een serieuze partner op het gebied van woninginrichting. Wat is begonnen als een eenmans studio aan huis met een partnernetwerk voor diverse werkzaamheden is vandaag de dag uitgegroeid naar een team van drie enthousiastelingen in een eigen kantoor welke voorzien is van alle gemakken. In deze jaren hebben wij veel kennis opgedaan waarmee wij onze klanten van A tot Z kunnen adviseren, begeleiden en ontzorgen.

Interieur designer

Lottie

In hart en nieren een echte Groninger en sinds 2007 neergestreken in Hoogeveen met haar man Rolf, tevens ook partner in het bedrijf. Inmiddels heeft Lottie een fijn gezin van 4 met de tweelingjongens Neill en Lennon en is ze met veel liefde in haar bedrijf aan het werk. Lottie is opgegroeid in de interieurbranche en heeft dus een grote product- en materialenkennis. Met een goed gevoel voor vormgeving, kleurcompositie en materialen weet ze altijd weer met enthousiasme een mooi plan neer te leggen voor onze opdrachtgevers. Lottie is gek op de diversiteit van elk project en haalt veel energie uit het contact met al onze opdrachtgevers en leveranciers. Elk project is weer een feestje!

 | info@lottie.nl | +31(6) 2530 4862

Interieur designer

Renate

Geboren in Hoogeveen maar ondertussen ook een echte globetrotter, de indrukken die Renate opdoet tijdens haar reizen gebruikt ze graag als inspiratie voor haar ontwerpen. Als interieurspecialist verzorgt Renate alle plannen, ontwerpen en diverse offertes en bestellingen voor onze opdrachtgevers. Met haar praktische maar esthetische instelling weet zij voor elke opdrachtgever een uniek plan uit te werken die passend is binnen de leefstijl, sfeer en wensen. Van de indeling tot materialen en van meubels tot aan het verlichtingsplan, Renate werkt het voor ons uit. Haar passie ligt bij het persoonlijke aspect en probeert dit altijd in haar ontwerpen te verwerken.

 | info@lottie.nl | +31(6) 1663 0006

Technisch specialist

Rolf

Met zijn Hollandse nuchterheid en no nonsense mentaliteit weet Rolf elke klant weer blij te maken met een mooi interieur. Want waar de dames alle plannen bedenken zorgt Rolf ervoor dat alles netjes op de pootjes terecht komt. Als onze monteur en technisch specialist verzorgt Rolf het meten, monteren, leveren en plaatsen van alle meubels, verlichting en raambekleding. Ook wanneer wij met verlichtingsplannen bezig zijn is Rolf het aanspreekpunt als we tegen technische vraagstukken aanlopen, een onmisbare schakel in ons team.

 | info@lottie.nl | +31(6) 1061 5509

Contact

Industrieweg 102
7903 AK Hoogeveen